Home OMG Zeven mishandelde kinderen worden vlak voor Kerstmis geadopteerd

Zeven mishandelde kinderen worden vlak voor Kerstmis geadopteerd

Wat willen kinderen meestal met Kerstmis? Speelgoed, kleding, een nieuwe telefoon of een tablet. Maar deze zeven broers en zussen hadden maar één wens: een liefhebbend gezin.

leefden de twee jongens en vijf meisjes in vreselijke omstandigheden. Ze hadden maar één bed en sliepen meestal op de grond. In het geheim brachten hun buren ze zo vaak mogelijk voedsel. Vaak was dit in blik, maar zonder blikopener wisten de kinderen er geen raad mee.

Ze werden in kindertehuizen geplaatst, maar wie zou zoveel broers en zussen kunnen adopteren? Ze waren geen baby’s meer en dan is het nog moeilijker om adoptieouders te vinden.

Michael en Terri Hawthorne besloten ze als gastgezin op te vangen. Het echtpaar had al twee geadopteerde kinderen en wilde ze helpen. Wel waarschuwde het koppel de sociale diensten dat ze de kinderen niet zouden adopteren, maar dat ze wel twee jaar lang voedsel en onderdak konden geven.

Je raadt het misschien al. Dat idee veranderde snel. Uiteindelijk besloten Michael en Terri om de kinderen vlak voor Kerstmis te adopteren. Een fantastisch geschenk voor deze kinderen die droomden ervan om samen een vader en moeder te hebben.