Home Verw VOORMALIGE BESTE VRIENDIN: ‘BARBIE SNUIFT EN DRINKT ZICH NOG IEDER WEEKEND TE...

VOORMALIGE BESTE VRIENDIN: ‘BARBIE SNUIFT EN DRINKT ZICH NOG IEDER WEEKEND TE PLETTER’.

Wil Barbie haar kinderen ooit terug bij haar hebben, dan moet ze wel van de drank, drugs en andere rommel afblijven. Naar eigen zeggen is ze helemaal clean, maar nu doet haar voormalige beste vriendin Kimberley een boekje open over haar druggebruik. Ze beweert dat Samantha nog volop aan de drugs zit.

Samantha moet regelmatig een plastest ondergaan om haar urine op drugs te testen. Ze zou nog geen enkele keer positief bevonden zijn. Kimberley onthult nu dat de blondine valsspeelt. Ze beweerde: “Dat komt doordat ze altijd een ballon met schone urine in haar tasje heeft zitten. Ze gaat dan naar het toilet om zogenaamd in het potje te plassen en daar giet ze gewoon de bal met schone urine in het potje.” Dat verklaarde Kimberley aan het weekblad Weekend. Barbie zou Kimberley zelfs al eens gevraagd hebben om voor haar te plassen. Dat vond ze echter te ver gaan. “Dat ging me echt te ver. Ik snap ook niet dat die hulpverleners zo dom zijn dat ze die trucjes niet doorhebben.”

Kimberley beweert verder: “Ze snuift en drinkt zich nog ieder weekend te pletter. Ik weet precies wanneer ze wel of niet gebruikt.” Volgens Weekend is het geen geheim dat Barbie regelmatig omgaat met mensen die drugs gebruiken. Ook haar ex-vriend Maron zou volgens Kimberley regelmatig drugs nemen. Kimberley voegt er nog aan toe: “En nu is ze weer hele dagen samen met die gesjeesde porno-acteur Rolf Tangel, die zelf tegen de klippen op gebruikt.”