Home Verw REBECCA BLACK IS VERDOMD GOED OPGEDROOGD VALT TE ZIEN

REBECCA BLACK IS VERDOMD GOED OPGEDROOGD VALT TE ZIEN

De Amerikaanse zangeres Rebecca Black, die dinsdag precies negen jaar geleden bekend werd met het lied ‘Friday’ (ja dat ene liedje waar je oren van klappen spontaan), heeft op Twitter advies gegeven aan haar jongere zelf. Ze beschrijft hoe ze leed onder de kritiek die ze kreeg vanwege haar nummer, dat door velen “het slechtste of irritantste liedje ooit” werd genoemd.
“Ik zou willen praten met mijn 13-jarige ik, die zich kapot schaamde en bang was voor de wereld. Of met mijn 15-jarige ik, die het gevoel had alsof ze met niemand kon praten over haar depressie. Of met mijn 17-jarige ik, die op school met eten werd bekogeld. Of met mijn 19-jarige ik, die van vrijwel iedere producer of songwriter hoorde dat hij nooit met mij wilde werken.”

’Friday’ is inmiddels bijna 140 miljoen keer bekeken en was het meest bekeken YouTube-filmpje van 2011. De video heeft meer dan 3,5 miljoen ‘dislikes’, ten opzichte van ongeveer 1 miljoen ‘likes’. We moeten eerlijk toegeven nu 9 jaar later is ze enorm uitgedroogd en ziet ze er verdomd lekker uit…

Hoe ze er eerst uit zag:

Hoe ze er vandaag de dag uitziet: