Home Verw Peuters leven zich uit met verf en renoveren de hele keuken

Peuters leven zich uit met verf en renoveren de hele keuken

Het overkomt elke ouder wel een keer. Even niet opletten en de kinderen hebben ergens een troep van gemaakt. Maar de ravage die deze kinderen in korte tijd wisten te veroorzaken, is wel heel extreem!

Deze twee ondeugende peuters werden op heterdaad betrapt nadat ze de hele keuken en zichzelf onder de verf hadden bedekt.

Moeder Hayley Kidd (27) had de keuken afgelopen maand een opknapbeurt gegeven, terwijl Bonnie (4) Harry (1) buiten in de tuin speelden.

Ze ging even snel naar de wc en kwam vijf minuten later terug. Tot haar enorme ontsteltenis hadden de twee kinderen een ravage achtergelaten! Alles zat onder de witte verf; keukenkasten, de vloer, het aanrecht en de kinderen zelf …

 

Haley legde uit dat Bonnie op het aanrecht was geklommen en een pollepel had gebruikt om verf door de kamer en naar haar broertje te gooien. De moeder nam een hilarische foto van het moment waarop de peuters op heterdaad werden betrapt.

Het was een duur grapje, £ 500 (zo’n 600 euro). De oven, airfryer, magnetron en zelfs stopcontacten moesten vervangen worden, nadat ze met verf werden besmeurd.

De kleuterjuf haastte de kinderen onder de douche en was uiteindelijk 12 uur bezig om de troep op te ruimen!

De moeder legde volgens Metro uit: “Het is misschien wel de ergste dag van mijn leven, maar het was grappig en het is nu voorbij. Er is altijd wel iets in ons huis.”