Home Verw Man die vriendin spa-weekend beloofde neemt haar in plaats daarvan mee naar...

Man die vriendin spa-weekend beloofde neemt haar in plaats daarvan mee naar Spar-winkels

Een man slaagde erin zijn vriendin te misleiden door te denken dat ze op een spa-weekend ging, terwijl hij haar in feite meenam op een Spar-weekend – een reis rond alle Spars in Birmingham.

Je moet wel van een goede woordspeling houden, nietwaar?

Maar toen Sue Pakey’s assistent-vriend David Burrows, 37, in plaats daarvan rond Spar-winkels begon te rijden, besefte de 44-jarige dat het niet zou zijn waar ze op hoopte.

Het echtpaar, dat al 17 jaar samen is, vertrok vanuit hun huis in Birmingham en reed een stuk, voordat David stopte bij een Spar-winkel. Tot nu toe, zo onschuldig.

Sue, die naar een sauna en een massage had uitgekeken, dacht er bij de eerste Spar niet veel aan.

Tegen The Sun zei ze: ‘Toen we stopten zei hij:’ Hier zijn we dan. ‘ Hij kwam langs om wat dingen te halen, maar ik dacht dat hij wat snacks aan het kopen was.

“We kwamen bij de tweede en ik dacht: ‘Wat is er aan de hand – we gaan toch niet op een Spar-tournee?’”

In feite was dat precies wat er aan de hand was. Ze realiseerde zich langzaam dat haar droom van een ontspannende spa-dag steeds verder weg leek bij elke Spar-winkel waar ze stopten.

David wilde ervoor zorgen dat ze buiten elk van de Spars een selfie maakten, en Sue was het daarmee eens – hoewel je op de foto’s kunt zien dat ze minder tevreden is over de hele situatie.

Dave voegde eraan toe: “Ze was niet erg onder de indruk. Als je zegt dat je op spa-weekend gaat, denkt iedereen s-p-a. Maar ik dacht dat het grappig zou zijn om op een Spar-weekend te gaan.

“We brachten de volgende paar uren door rond Spars in Birmingham. Ze zag uiteindelijk de grappige kant van in.”

David nam haar uiteindelijk mee op een indrukwekkende tournee van negen winkels door Spars in de stad.

Om de grap in te halen nam David Sue mee voor een maaltijd op Valentijnsdag. Hij heeft zich nu ook gerealiseerd dat het een beetje een dure fout was.

Sue heeft gezegd dat ze ervoor zal zorgen dat hij haar meeneemt op een echt spa-weekend (dat is s-p-a, niet S-p-a-r) om de wrede, maar ook hilarische grap die hij alleen speelde te compenseren.

Sue voegde eraan toe: “Dit gaat hem een hoop kosten.”
(Bron: LADbible)