Home Verw KLANTEN ZIJN RAZEND OVER RESTAURANTS BERICHT AAN ONBELEEFDE KINDEREN – MAAR KELNERS...

KLANTEN ZIJN RAZEND OVER RESTAURANTS BERICHT AAN ONBELEEFDE KINDEREN – MAAR KELNERS WEIGEREN HET WEG TE NEMEN

Kinderen die lawaai maken in restaurants, iedereen heeft het wel al eens meegemaakt. Sommige kinderen zijn helemaal geen last, en weten hoe zich te gedragen. Maar andere kinderen zijn gewoon te lawaaierig.

Een populair restaurant in de Amerikaanse staat Minnesota heeft heel wat ophef veroorzaakt nadat ze een boodschap voor jonge, onbeleefde kinderen aan de ingang hingen. En dat leidde tot heel wat reacties van boze ouders.

“ALLEEN BELEEFDE KINDEREN…”

Toen Christine Hemwsorth een hap was gaan eten met haar kleine zoontje, in restaurant Arbys in haar stad Minnesota, kreeg ze zowaar een schok toen ze het bordje lazen die aan de ingang hing.

Aandacht! Alleen beleefde kinderen die op hun stoel blijven zitten en hun maaltijd netjes opeten, zijn welkom. Als je dit niet kan, zal je worden gevraagd om het restaurant te verlaten. Alvast bedankt,” stond er op het bordje.

“WILLEN HIER GEEN KINDEREN”

Christine, een regelmatige klant van het restaurant, voelde zich geschrokken en twijfelde of ze wel wilde binnenkomen.

“Ik heb een tweejarige thuis die niet altijd netjes kan eten, en ook niet altijd kan blijven zitten op zijn stoel,” zei Christine in een televisieshow.

“Restaurants zijn meestal warm en open voor gezinnen met kinderen, maar dit restaurant lijkt helemaal geen kinderen te willen,” zegt de moeder.

RESTAURANT ANTWOORDT OP KRITIEK

Nadat verschillende ouders gingen klagen over het bordje, wilde het restaurant een reactie brengen in het tv-programma The Today Food Show, waar ze zich verontschuldigden.

“We geven toe dat de taal die gebruikt werd, nogal intens was. We hebben het bordje snel weggenomen en met de manager en personeel gesproken. Dit is namelijk niet hoe ons restaurant zich wil vertegenwoordigen,” vertelde een vertegenwoordiger van de keten aan Today.

Bekijk het hele voorval in de video hieronder: