Home Verw Kitten wordt mishandeld en voor dood achtergelaten – nu vecht het voor...

Kitten wordt mishandeld en voor dood achtergelaten – nu vecht het voor zijn leven, slechts 12 weken oud

The Mirror doet verslag van een vreselijk voorval wat in Australië is gebeurd. Een kitten van 12 weken oud is bruut mishandeld en voor dood op straat achtergelaten.

Dit is beslist geen opgewekt artikel, maar het is belangrijk om ook verslag uit te brengen van de vreselijke dingen die in de wereld gebeuren, zodat hier aandacht aan wordt geschonken. Op deze manier worden mensen zich meer bewust van dierenleed en kunnen we samen ervoor zorgen dat er een einde aan komt.

Het kleine katje dat werd geslagen en achtergelaten om te sterven, heet nu Rupert. Toen hij werd gevonden door een echte dierenliefhebber, werd hij meteen naar een dierenarts gebracht waar hij zorg kreeg.

Rupert had een hoofdwond, twee gebroken benen en verschillende andere ernstige verwondingen aan zijn lichaam na de gruwelijke mishandeling. Hij moest een spoedoperatie ondergaan die erg duur werd.

Hierna schreef het dierenziekenhuis een bericht op Facebook waarin ze om hulp vroeg om de ziekenhuiskosten van Rupert te dekken.

“Kleine Rupert heeft veel te veel meegemaakt voor een kitten van slechts 12 weken oud,” schrijven ze in de post.

De respons was ongelooflijk en veel mensen doneerden zodat Rupert de zorg kon krijgen die hij nodig had.

Het ziekenhuis is iedereen die heeft gedoneerd dankbaarder dan woorden kunnen beschrijven. Rupert voelt zich beter, maar moet goed rusten in het ziekenhuis voordat hij geadopteerd kan worden.

Als mensen samenkomen om iemand in nood te helpen, kunnen er absoluut verbazingwekkende dingen gebeuren! We wensen Rupert het allerbeste voor de toekomst!

N.B. De reden waarom we dit schrijven is om de aandacht van de buitenwereld te vestigen op de vreselijke dingen die in bepaalde delen van de wereld gebeuren. Samen kunnen we helpen en proberen deze walgelijke dierenmishandeling te stoppen. Maar dan mogen we niet zwijgen. Dan moeten we onze stem laten horen en tonen dat we dit ten sterkste afkeuren!