Home Verw EOTB-HARRIE DE HENGST KRIJGT EIGEN REALITYSERIE

EOTB-HARRIE DE HENGST KRIJGT EIGEN REALITYSERIE

Wie kent hem nou niet? De vrouwenverslinder Harrie van Ex On The Beach. Harrie krijgt zijn eigen realityprogramma. Het programma gaat ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ heten. In de programma krijgen we een kijkje in de wereld van Harrie de Hengst. Wat we voornamelijk van hem te zien krijgen is hoe hij traint voor zijn bokswedstrijden. Zo zegt hij dat heel Nederland een andere kant van hem gaat leren kennen…

In het programma introduceert Harrie Snijders de kijker ook aan zijn liefdevolle en kleurrijke familie. De kijker krijgt te zien hoe warm de cultuur op het woonwagenkamp is. We zien zijn ouders, oma, tante en ook hondje Pablo. Harry zelf kijkt enorm uit naar zijn nieuwe avontuur. “Nederland leert dan ook een andere kant van mij kennen. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp”.

De realityserie ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ is vanaf maandag 23 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Spike.