Home Verw BABY’TJE WORDT 15 WEKEN TE VROEG GEBOREN EN IS KLEINER DAN EEN...

BABY’TJE WORDT 15 WEKEN TE VROEG GEBOREN EN IS KLEINER DAN EEN BARBIE – NA 5 MAANDEN IS HET WONDER COMPLEET

Een klein baby meisje heeft het als door een wonder overleefd, nadat ze 15 weken te vroeg was geboren – kleiner dan een barbiepop en met minder dan 400 gram.

Kallie Bender zag het levenslicht met nog geen 400 gram en was kleiner dan een hand. Het meisje was zo klein dat haar vaders trouwring makkelijk over haar armpje paste.

Maar, kleine Kallie is een vechtertje! Hoewel dokters haar ouders vertelden dat de kans bestond dat ze het niet zou overleven, mocht het meisje na vijf maanden in het ziekenhuis naar huis!

Het meisje weegt inmiddels meer dan 3 kilo, nadat ze 21 weken op NICU (Neonatale Intensive Care Unit) werd verzorgd.

Nadat ze in mei werd geboren, onderging Kallie een aantal operaties, waaronder een hartoperatie.

“Ze is een pittige meid,” vertelde haar moeder Ebonie aan Good Morning America. “Het is bitterzoet om te gaan. Maar ze is een geweldige kleine vechter en ik kan niet wachten om haar persoonlijkheid te zien.”

Haar moeder had een risicovolle zwangerschap, door hoge bloeddruk, en werd aangeraden om Kallie vroegtijdig te laten geboren, om haar de beste kans om op overleven te geven.

Het was een moeilijke, onzekere en angstige tijd voor het gezin. Na de bevalling werd Kallie direct aan de ademhalingsondersteuning gezet, waar ze de eerste maanden van haar leven gebruik van maakte.

Het koppel, dat drie zonen heeft, werd door artsen verteld dat haar overlevingskansen niet al te best leken. Gelukkig wist Kallie elke dag ietsjes sterker te worden, totdat het moment kwam dat ze naar huis mocht!

Het is geweldig om te zien hoe de kleine meid tegen alle verwachtingen in overleefde.

We wensen het gezin ontzettend veel geluk en sterkte!