Home Verhalen Agenten horen onaangenaam geluid uit een hoop grond, vinden een levend dier...

Agenten horen onaangenaam geluid uit een hoop grond, vinden een levend dier begraven

De hond is de beste vriend van de mens. Helaas handelt lang niet elk mens daarnaar, want we lezen dagelijks misselijkmakende verhalen over dierenmishandeling en uitbuiting. Niet iedereen heeft liefde over voor dieren en dat is erg jammer.

Agenten in Williston, Florida hoorde op een dag een vreemd geluid. Het klonk alsof er een hond aan het blaffen was, maar dat was vreemd want er was geen hond in de buurt te zien.

De agenten besloten om het geluid nader te onderzoeken en de bron van het geluid op te sporen. Ze waren gechoqueerd toen ze de bron van het geluid hadden gevonden. Het geluid leek namelijk onder een hoop grond vandaan te komen.

Er werd meteen begonnen met graven door de agenten, want het leek er sterk op dat er een levend wezen was begraven.

Dit bleek inderdaad het geval te zijn. De agenten vonden een kleine puppy, nadat ze eventjes hadden gegraven.

De puppy was vijftien centimeter onder de grond begraven. Er was geen enkele andere verklaring mogelijk voor de situatie dan dat iemand de puppy opzettelijk had begraven om het te doden. De puppy had het echter op wonderbaarlijke wijze overleefd, ondanks dat het geen toegang tot zuurstof had.

De agenten racete naar het dichtstbijzijnde dierenziekenhuis. De dierenartsen stelden daar vast dat de puppy pas een week oud was. Tegen alle logica in had de puppy ondervoeding, uitdroging en levend begraven worden, overleefd.