Home Verw 7 TEKENEN DAT HIJ SMOORVERLIEFD OP JE IS, ZELFS ALS HIJ HET...

7 TEKENEN DAT HIJ SMOORVERLIEFD OP JE IS, ZELFS ALS HIJ HET NIET ZEGT

Mannen en vrouwen tonen hun liefde en genegenheid op verschillende manieren. De meeste vrouwen zeggen, “Ik hou van je,” overvloedig en vaak, terwijl de meeste mannen hun diepe verwantschap tonen in hun dagelijkse acties.

Het kan soms verwarrend zijn, maar dat komt omdat mannen en vrouwen anders denken. Dus besloten we dit voor je te onderzoeken en hebben we een een lijst gemaakt van zeven gemeenschappelijke sets van gedrag die direct aantonen dat hij verliefd op je is, zelfs als hij het niet zegt.

We geloven echt dat liefde ook iets is in wat je doet en niet altijd iets is in wat je zegt. Het is gemakkelijk om te zeggen: “Ik hou van je”, maar ware liefde wordt gedemonstreerd in actie.

1. Hij is niet bang om opofferingen voor je te maken

Het brengen van offers voor andere mensen is gemakkelijker te doen wanneer het voor iemand is waar we om geven. Het vergt zelfloosheid, volwassenheid en vooral liefde. Relaties hebben een balans nodig van wederzijdse offers of een van de partijen is ongelukkig.

Mannen die verliefd zijn voelen zich enorm ongemakkelijk bij de gedachte dat hun dame niet gelukkig is, en als het iets is dat ze kunnen voorkomen, zullen ze dat doen. Soms zullen ze zelfs nog verder gaan om iets te laten uitkomen, gewoon omdat het heel belangrijk is voor hun partner.

Als je man offers kan brengen voor je geluk, is dat maar één manier waarop hij zegt: “Ik hou van jou”, zonder het echt te zeggen.

2. Hij luistert naar je.

Studies hebben aangetoond dat vrouwen veel betere luisteraars zijn dan mannen. Dus, wanneer een man je niet alleen hoort maar actief aandacht schenkt en antwoordt – een vaardigheid die actief luisteren wordt genoemd – kun je erop vertrouwen dat hij heel veel om je geeft.

En als hij handelt op je gesprekken, is hij helemaal geslaagd.❤️

3. Hij toont zijn kwetsbaarheid.

Mannen zijn over het algemeen voorzichtig als het gaat om het vertonen van gedrag dat door anderen als zwak kan worden ervaren. Ze vinden dat ze een perfecte gevel van kracht moeten houden.

Maar wanneer een man verliefd is, begint hij zijn hoede te laten vallen. Hij wordt comfortabeler en laat zijn echte gevoelens zien. Kwetsbaarheid kan enige tijd vergen, maar als hij zelfs een klein beetje laat zien, vertrouwt hij je voldoende om zijn hoede om je heen te laten.

Er zijn nog veel meer dingen waardoor een man laat zien dat hij echt verliefd op je is..

4. Hij houdt ervan hoe je eruit ziet op je “slechtste dagen”.

De meeste mensen doen hun uiterste best om tijdens deze vroege datums hun absolute best te doen. We willen er goed uitzien en ons goed voelen als we een potentiële partner voor het leven ontmoeten.

Maar zodra de feitelijke relatie zich uitmondt en we meer tijd met elkaar doorbrengen, neemt het comfortniveau toe en neemt onze behoefte om te imponeren sterk af. We zijn vrij om rond te dwalen in onze pyjama, geen make-up of rommelig haar.

Het grote feit is hier is dat wanneer een man van een vrouw houdt, hij haar altijd mooi zal vinden, ongeacht hoe ze eruit ziet.

Dus wanneer hij tegen je zegt: “Je bent mooi”, als je je slecht voelt, neem het dan voor wat het is en onthoud dat het equivalent is met te zeggen: “Ik hou van jou.”

5. Hij is trots op je.

Wanneer een man echt van een vrouw houdt, laat hij dat zien door over jou te pronken. Ja, dat klopt, een echte man is niet verlegen om te zeggen hoe trots hij op jou is.

Of je nu een fantastische moeder, een harde werker of je doelen aan het najagen bent, je kunt er zeker van zijn dat je inspanningen niet onopgemerkt blijven aan de verliefde. Dus wanneer hij je dat vertelt, is het zijn manier om te zeggen: “Ik hou van jou.”

6. Hij komt voor je op.

Deze is voor de hand liggend, maar erg belangrijk. Laten we eerst duidelijk zijn, als hij niet voor je opkomt, wil dat nog niet zeggen dat hij niet van je houdt. Dit is een moeilijke. Het grootste deel van de tijd kan drama en controverse ontstaan ​​bij een naaste familielid of vriend.

De meeste mannen willen controverse vermijden, dus als hij je verdedigt, is dat groot en het is zeker zijn manier om te zeggen: “Ik hou van je.”

7. Hij behandelt je vrienden en familie met respect.

Dit is de laatste, maar het is zeker een van de MEEST belangrijke. Het is een gegeven dat een man je in elke relatie automatisch jou, je familie en vrienden respect moet laten zien. De reden is simpel; hij zorgt voor je en hij moet ze ook met zorg behandelen.

Hoewel hij misschien niet iedereen van je familieleden of “kattige” vrienden leuk vindt, zal hij zijn mening voor zichzelf houden, omdat hij weet hoeveel ze voor je betekenen. Een goede band met hen creëren is zeker zijn manier om te laten zien dat hij van je houdt, zonder het echt te zeggen.

Al met al is het belangrijkst hier om te onthouden om alle kleine dingen die hij doet te waarderen en te beseffen dat het daden van liefde zijn. Hij zegt misschien niet dat hij zoveel van je houdt als jij het zegt, maar zijn manier van affectie is biologisch anders dan die van jou. Deal ?!

Hoeveel van deze gedragingen vertoont jouw man?

Als hij ze allemaal laat zien, kan hij een blijvertje zijn. 😉